İletişim Formu

Cesaret ile İlgili Kompozisyon Örneği

 

Bu yaşımızda Cesaret ile İlgili Kompozisyon Örneği Hazırladık sizler için. Eminim ki sizler daha iyisini yazarsınız. Bizler sadece sizlere fikir vermek amacı ile bu yapıları paylaşıyoruz.


Cesaret sözlük anlamı olarak yürek, güç, gözü pek ve atılgan olmak anlamına gelir. Hepimiz cesaretli insanlar olmak isteriz. Özellikle de korkularımızın karşısında cesur davranmaya çalışırız. Fakat unutmamak gerekir ki cesaret ile aptallık farklı şeylerdir. Cesur olan bir kişi işin önünü arkasını hesaplar, plan yapar, gerçekçi davranır ve umudunu diri tutar. Aptallar ise işin önünü arkasını düşünmeden sıvar kolları ve girişir işe. Sonrası ise hüsran olur. Örneğin bir insanı arasında geniş bir yol olan iki apartmanın birisinden bir başkasına atlaması cesaret değil aptallıktır. Çünkü bir donanımı olmadan atlaması imkansızdır. En küçük bir ihtimal dahi yoktur. Ama en küçük bir umut dahi varsa gerektiğinde kişi elini közün içine dahi sokabilmeli. İşte bu cesaret olur. 

Çoğu zaman korkularımız bizleri dizginler. Korkularımız hayat standartlarımızı düşürür. Lakin cesaretli insanlar korkularının üzerine üzerine giderler. Ünlü yazar  William Shakespeare "Korkaklar birçok kez ölür, cesurlar bir kez." diyerek korkularımızın üzerine üzerine gitmemiz gerekliğini ifade eder. Sizlerde daima korkularınızın üzerine gidin. cesaretli olun.

Site içerisinde bir çok kompozisyon örneği yer almaktadır. onlardan da faydalanabilirsiniz. şimdiden iyi çalışmalar. Yazı hakkındaki düşünceleriniz bizler için çok önemlidir. 


0 Yorum