İletişim Formu

Tebessüm Etmenin İnsan İlişkileri Üzerindeki Etkisini Anlatan Kompozisyon Örneği


Bu yazımızda Tebessüm Etmenin İnsan İlişkileri Üzerindeki Etkisini Anlatan Kompozisyon Örneği hazırladık. 

Kompozisyon Örneği

Allah‘ın insanlara vermiş olduğu en önemli nimetlerden birisi de tebessüm etmektir. Tebessüm eden bir insan hem kendi mutlu olduğu gibi hem de karşısındakini mutlu eder. Peki nedir tebessüm etmek. Tebessüm etmek  hafifçe gülümsemek anlamında kullanılır. Tebessüm eden bir insanın mutlu olduğunu çok rahat bir şekilde anlarız.

Tebessüm etmek insanlar arasında sevgi ve muhabbeti artırır. Tebessüm edilen ortamda huzurlu ve mutlu bir ilişki vardır. Bir ortamda tebessüm ediyorsanız orada olmaktan mutlu olduğunuzu anlarız. Tebessümün olduğu ortamlarda insanlar duygularını daha açık bir şekilde ifade eder daha samimi olur. Tebessümün olmadığı ortamlarda insanlar hem sıkılırlar hem de bulunmaktan mutsuz olurlar. Ayrıca tebessümün olmadığı yerde sıkıcı bir ortam vardır. Tebessüm eden insanlar da çevresi tarafından sevilir ve sempatik görülür. Tebessüm eden insanların bir ortamda olması rahatlatıcı bir etki oluşturur. 

Allah‘ın insana vermiş olduğu bu nimeti yani tebessümü çevremizdeki insanlardan asla esirgemeyelim. Tebessüm arttıkça huzurun ve mutluluğun da artacağını unutmayalım.

Sitemizde başka kompozisyon örnekleri de yer almaktadır. Onlardan da faydalanabilirsiniz.


0 Yorum