İletişim Formu

Hata Yapabilirim Fakat Gerektiğinde Özür Dileyecek Cesaretim Var Kompozisyon Örneği

 


Bu yazımızda Hata Yapabilirim Fakat Gerektiğinde Özür Dileyecek Cesaretim Var    Kompozisyon Örneği hazırladık. Sizler için umarım faydalı bir Kompozisyon Örneği olur.

İnsan oğlu yaratılışı gereği doğruyu ve yanlışı yapması normaldir. Yani kişi yanlış yapabilir. Bu çok doğal bir şeydir. Onemli olan yanlıştan ders çikarabilmektir. Hatasından ders çıkaran, hatasını telafi etmeye çalışan kişiler erdemli insan olarak tarif edilir.

Günlük hayatımızda bir çok karar almakta ve bir çok iş yapmaktayız. Bu işlerin ve kararların bazıları amacına ulaşırken bazıları da amacından uzaklaşmakta, başkalarına zarar vermektedir. Burada önemli olan hata yapınca bunu kabullenmek ve hatadan dolayı özür dilemektir. Özür dilemek bir erdem ve cesaret işidir. Kendini büyük görmeyen, her konuda kendini haklı görmeyen mütevazi insanlar hata yaptıklarında üzülür, huzursuzluk yaşar ve sonrasında özür diler. Fakat öyle insanlar da vardır ki hata yaptığı halde bunu bir türlü kabul etmez, hata yapmayı kendine yakıştırmaz, özür dile erdemine ve cesaretine sahip olamaz.

Hatasız kul olmaz der bir şarkıda. Hata yapilabilir. Ama bizler ne olursa olsun hata yaptığımızda hatanın kaynağını iyi araştırmali, aynı hatayı tekrar yapmamak icin hatalarımızdan ders cikarmiyiz. 

Site içerisinde bir çok kompozisyon örneği bulunmaktadır. Onlardan da faydalanabilirsiniz. 

0 Yorum