İletişim Formu

Toplum Hayatında Herkese Düşen Belli Görevler Vardır Kompozisyon Örneği

Hepimizin belli görev ve sorumlukları vardır. Bu yazımızda Toplum Hayatında Herkese Düşen Belli Görevler Vardır Kompozisyon Örneği hazırladık. Sizlere fikir vermek açısından çok önemlidir.

Kişilere Düşen Görevler Kompozisyon Örneği

İnsanların  yaşam içerisinde belli rolleri görev ve sorumlulukları vardır. Yaşadığınız yer ister koy olsun isterse şehir başka insanlar ile birlikte yaşam süreceğinizden herkesin üzerine düşen belli görevler vardır.

Toplum içerisindeki görevler; yaşadığımız çevrenin daha güzel olmasını kendi ve başkalarının haklarını korumasıni sağlar. Peki nedir görevlerimiz. Başkalarına zarar vermemek, çevreyi temiz tutmak, doğayı korumak, hayvanları korumak, yaptığımız işi dürüst bir şekilde yapmak, başkalarını kandırnamak, ailemize üzerimize düşen görevleri yapmak; okula gidiyorsa düzenli bir şekilde, zamanında okuluna gitmek, derslerine düzenli çalışmak... Bu örnekler daha da uzatılabilir. Peki görevlerimiz yapmazsak ne olur. Başkalarına ve doğaya zarar vermeye başlarız. Bizim yüzümüzden işlerde aksamalar olur. Biz gireerimizi yapmadığımızda yapan insanlara haksızlık olur.

İnsan sosyal bir canlıdır. Nasıl haklarımızı arıyorsa görev ve sorumluluklarımizi da iyi bir şekilde bilmeliyiz.

Site içerisinde yer alan Kompozisyon örnekleriKompozisyon örnekleri sizlere fikir vermek amacıyla hazırlanmıştır. Sizlerin daha güzellerini yazacağınızdan hiç şüphemiz yoktur. Yorumlarınızı bekliyoruz. 

0 Yorum