İletişim Formu

Çok Sevdiğiniz Birisini Anlatan Kompozisyon Örneği Yazınız. (fiziksel ve karakter özellikleri)

Daha önce bir çok Kompozisyon Örneği hazırladık. Bu yazımızda ise Çok Sevdiğiniz Birisini Anlatan  Kompozisyon Örneği Yazınız. (fiziksel ve karakter özellikleri). Kompozisyonu yazarken fiziksel ve karakter özelliklerine dikkat etmemiz gerekir.

Sevdiğiniz Birisini Anlatan  Kompozisyon Örneği

Herkesin hayatında farklı yeri olan kişiler vardır. Sevdiğimiz bu kişiler bizler için diğer insanlardan bir adım önde gelir. Sebepsiz bir şekilde onları görmek bile bizleri mutlu eder. Dahası var olduklarını bilmek bize güç katar.

Yakup benim bu hayatta kıymet verdiğim bir arkadaşımdır. Çok severim kendisini. Onun da beni sevdiginden şüphem yokturdur. Aynı mahallede büyüdük Yakup'la aynı okula gidiyoruz. Dahası aynı hayalleri kuruyoruz. Yakup yasiarina göre ve bana göre biraz kısa fakat kilo olarak hepimizden iri. Öğretmenlerimiz çoğu zaman sen güreşçi ol diye takilirlar ona. Ben giyimine pek özenmem. Bu konuda annem ile de sürekli tartışırız. Ama Yakup daima güzel giyinir. Yakup'un en beğendiğim yani çok merhametli oluşudur. Bir keresinde hiç unutmam bir kedi yavrusunu kurtarmak için ağacın ta tepesine çıkmıştı, kendi canını tehlikeye atmasına rağmen. Yakup şaka yapmayı ve şakalasmayi da çok sever. Onunla beraberken çoğu zaman gülmekle geçer zamanımız. Ayrıca Yakup çok saygılı biridir. Mahallenin amcaları teyzeleri ve öğretmenlerde onu çok severler.

Umarim Yakup da aynı şeyleri benim için düşünüyordur. Onun gibi bir arkadaşa sahip olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum.

Sizlerinde bu konudaki fikirleri bizler için önemlidir. Yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz ve site de yer alan diğer Kompozisyon örneklerineKompozisyon örneklerine bakabilirsiniz. 

0 Yorum