İletişim Formu

Vakit Nakittir İle İlgili Kompozisyon Örneği

Vakit Nakittir İle İlgili Kompozisyon Örneği

Vakit Nakittir İle İlgili Kompozisyon Örneği

Zaman hayatımızın merkezinde yer almaktadır. Herbirinizin günlük belli saatleri vardır. Uyanma zamanı, okula gitme zamanı, işten gelme zamanı, yatma zamanı gibi. Peki hayatımızın merkezinde olan zaman kavramını nasıl yönetiyoruz.

Zamanı doğru yönetmek bize bir çok avantaj sağlar. Zamanın kıymetini bilen bir insan en küçük anı dahi güzel değerlendirir. Mesela çocukluk insan ömründe belli bir zaman dilimidir. Çocukluk anını en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Çünkü zaman gittikten sonra onu bir daha geri getirmek mümkün değildir. Ya da bir sınava girmişiz ve bir soru üzerinde gereğinden fazla zaman ayırdık diyelim. Zamanı iyi kullanamadığımız için bu sefer de diğer soruları çözmek için zaman kalmayacaktır. Bu nedenledir ki atalarımız vakit nakittir derler. Yani doğru kullanılan ve yönetilen zaman bizlere kazanç sağlar.

Yaşadığımız her anın kıymetli olduğunu bilelim. Boş zaman diye bir şey olmadığını, boşa geçirilen zamanın olduğunu anlayalım. Boşa geçen her an bizler için bir kayıptır. Hayatı, zamanı dolu dolu yaşayalım. 



Turizm İle İlgili Kompozisyon Örneği

0 Yorum