İletişim Formu

Barış İle İlgili Kompozisyon Örneği

Barış İle İlgili Kompozisyon Örneği

Barış İle İlgili Kompozisyon Örneği

Barış hepimizin arzu ettiği, vardığından mutlu olduğumuz bir değerdir. Barış sayesinde insanlar huzurlu bir şekilde yaşarlar, kavgalar etmezler, birbirlerine saygı duyarlar. Barış değeri aslında diğer tüm değerlere zemin hazırlar. Çünkü barış ortamı bizi kötülüklerden uzak tutar.

Barışın egemen olduğu topraklarda hiçbir zaman savaşlar olmaz. Kan dökülmez, çocuklar ölmez. Acılar olmaz, kardeş kavgası olmaz. Barışık olduğu yerde en güzel hayaller kurulur. Bir bahar mevsimi gibidir. Rengarenk, tüm güzellikleriyle. Barışın zıttı ise savaştır. Savaş hem bireyi hem toplumu hem de tüm insanlığı yok eder. Günümüzde Suriye’de Irak’ta ve daha bir çöm ülkede barışın Özlem’i çekilmekte olduğunu görmekteyiz. Barış olmazsa insanların elinden nelerin alınacağını her gün televizyon ekranlarında maalesef ki görmekteyiz. 

Aramızdaki anlaşmazlıkları barış içerisinde kardeşlikle çözüme kavuşturmalıyız. Barış bizim için çok önemlidir. Bu nedenledir ki ulu Önder Mustafa Kemal Yurtta barış dünyada barış diyerek barışın önemini vurgulamıştır.

Tevazu İle İlgili Kompozisyon Örneği

0 Yorum