İletişim Formu

Mevsimler İle İlgili Kompozisyon Örneği

Mevsimler İle İlgili Kompozisyon Örneği

Mevsimler İle İlgili Kompozisyon Örneği

Her mevsim ayrı bir güzeldir. Bu yazımızda mevsimler ile alakalı kompozisyon örneği paylaşacağız. 


Mevsimi Yaşa

Her mevsimin insanı büyüleyen, insanın içine huzur dolduran eşsiz güzellikleri vardır. Kış, her ne kadar soğuksa da içini ısıtır insanın lapa lapa yağan karı. Ağaçlar döker renkleriyle büyüleyen yapraklarını. Yaz gelir, güneş selamlar tüm güler yüzüyle. Rahmet yağar, insanın içine huzur veren hoşça bir rüzgâr eser ilkbahar aylarında.

Sonbahar geldi mi içime huzur verir yaprakların mükemmel renk cümbüşleri. Camdan baktığımda gördüğüm eşsiz renkler, içimde derin bir mutluluk uyandırır. En güzel his ise içine atladığımda kendimi bir bulutun üzerindeymişim gibi özgür hissettiren yaprakların yumuşaklığıdır. Hafif bir rüzgâr eser, biraz üşürüm o da en güzel üşümedir benim için. Saçımı ıslatır yağmur ama içimdeki tüm huzursuzluk yok olur gider o ıslaklıkla. Sonbahar bittiğinde belki yapraklar artık dökülmez, yağmur yağmaz, rüzgâr esmez ama bıraktığı hisler hiç bitmez.

Her mevsimin tadını çıkarın. Islandınız diye huzursuzlanmayın, üşüdüğünüzde içinizi doğanın benzersiz güzelliklerine bırakarak ısıtın. Mutlu olun. Tüm mevsimleri sevin çünkü mevsimlerin tüm güzelliği yaşayınca anlaşılır. Yaz bitince üzülmeyin, sonbahar gelecek. Bir mevsim bitti diye mutluluğunuz bitmesin. Aksine yeni bir mükemmelliyet başlıyor diye sevinin.

GÖKSU YILDIRIM 

Mevsimler ile alakalı kompozisyon örneği ni umarım beğenmişsinizdir.




0 Yorum