İletişim Formu

Yaşamak İstediğiniz Doğal Çevre ve Sosyal Çevreyi Anlatan Kompozisyon Örneği


Bu yazımızda Yaşamak İstediğiniz Doğal Çevre ve Sosyal Çevreyi Anlatan Kompozisyon Örneği hazırladık. Umarım sizler için faydalı ve güzel bir çalışma olmuştur. 

Her insan daha güzel bir yaşam sürmek ister. Bu isteğini gerçekleştirmek için de çoğu zaman elinden gelen gayreti gösterir. İnsanın hem doğal hem de sosyal çevresi vardır. Peki bu çevremiz nasıl olmalı. Doğal çevremize baktığımızda yeşilin ve mavinin bir arada olduğu bir çevre isterdim. Hem ağaçların çok olduğu hem de denizin olduğu bir yer en çok yaşamayı arzuladığım yerdir. Ayrıca trafikten uzak, kalabalıktan uzak bir yerde yaşamak isterim. Doğayla iç içi yaşamak beni daha da özgürleştirecektir.

Nasıl bir sosyal çevrede yaşamak isterim sorusuna ise şöyle cevap veririm: Kendimi rahat hissedeceğim bir çevre isterim. Kalabalıktan ziyade bana değer veren güveneceğim insanlar ile eğlenmeyi, onlarla zaman geçirmeyi isterim. Sinema, tiyatro gibi aktivitelere katılmak isterim. Ayrıca kafa dengim kişiler ile gezmekten de çok hoşlanırım.

Herkesin istediği bir çevre ve sosyal yaşam alanı vardır. Sizde düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Sorumluluk İle İlgili Kompozisyon Örneği



0 Yorum