İletişim Formu

Vatan Çalışkan İnsanların Omuzlarında Yükselir İle İlgili Kompozisyon Örneği


Yeni bir yazı İle birlikteyiz. Bu yazımızda Vatan Çalışkan İnsanların Omuzlarında Yükselir İle İlgili Kompozisyon Örneği hazırladık. 

Bizler için en kutsal öğelerden birisi de kuşkusuz ki vatandır. Öyle ki mevzubahis vatan olunca her Türk evladı İçin gerisinin pek de bir önemi yoktur. Peki bu kadar kıymet verdiğimiz vatan İçin ne yapıyoruz. Gerçekten de vatansever miyiz. Yoksa lafla peynir gemisi yürümez misali sadece vatan sevgimiz sözde mi kalıyor. 

Vatan İçin yapılacak en önemli şey kuşkusuz ki çok çalışmaktır. Üreten çalışan insanların çok olduğu bir ülkenin hem gelişmesi hem de güçlenmesi daha kolay olur.  Bir söz vardır derim vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. İşte işini güzel yapan, çalışan, üreten her insan vatanı İçin kıymetlidir. Bir vatan, ülke hem sosyal hem ekonomik hem de bilimsel olarak gelişecekse bu kuşkusuz çalışmak İle mümkün olur. Tembel, sorumluluk bilincinde olmayan bencil insanlar sadece kendilerini düşünmüş olur. Bu insanların kendilerine bir faydası olmadığı gibi vatana millete de zarardan başka hiçbir faydası dokunmaz.

Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının kurduğu, geçmişinden ve atalarından güç alan bu ülkenin daha da gelişmesi bizim gibi gençlerin çok çalışması İle mümkündür. Bu nedenledir ki daima çalışalım, üretelim ve ülkemizi kalkındıralım.

Site içerisinde vatan konusu İle alakalı başka kompozisyonlarda yer almaktadır. Onlara bakmanızı da 5avsiye ederiz. İyi çalışmalar.

0 Yorum