İletişim Formu

Arkadaşlarınızı Seçerken Nelere Dikkat Edersiniz Kompozisyon Örneği



Dah önce bir çok konuda Kompozisyon Örneği yazdık. Bu yazımızda ise Arkadaşlarınızı Seçerken Nelere Dikkat Edersiniz Kompozisyon Örneği sizler için hazırladık.

İnsan yaratılışı gereği günlük yaşamında yanında olacak, vakit geçirecek, ortak paydalarda buluşacak kişilerin yani arkadaşlarının olmasını ister. Fakat şöyle bir gerçek var ki Her insanla arkadaş olunmaz. Peki o halde kimleri arkadaş olarak seçmeliyiz. Arkadaş diyeceğimiz kişide hangi özelliklerin bulunması gerekir.

Öncelikle arkadaşlarımız daima bizim yanımızda olmalı. Ben arkadaşımı seçerken sadece iyi günümde yanım da değil kötü günümde de yanımda olan beni dinleyen ve destekleyen olmasını isterim.  Ayrıca arkadaş seçtiğim kişi beni olumlu yönden etkilemeli. Kötü alışkanlıkları olan kişilerle arkadaşlık etmek istemem. Ataların da dediği gibi bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim. Ayrıca arkadaşım olacak kişilerin arkamdan konuşmasını istemem. Eğer bir kişi benim arkadaşım olacaksa gerektiğinde beni eleştirmeli hatlarımi yüzüme karşı soylemelidir. Bunların dışında arkadaş seçerken onun huyları ve değer yargıları da benim için önemlidir. Hayvanları, insanları ve doğayı seven; merhametli, dürüst, sayılı bir kişi arkadaş olması için önemlidir.

Ataların da dediği gibi üzüm üzüme baka baka kararır. Kötü davranışları, düşünceleri olan bir insanla dostluk kurmak hepimizi olumsuz etkiler. Bundan dolayı her insanla arkadaş olmamalı, insanları iyi tanimaliyiz.

Site içerisinde farklı farklı konularda bir çok Kompozisyon Örneği Kompozisyon Örneği yayınlanmaktadır. 

0 Yorum