İletişim Formu

Elinizde Sihirli Bir Güç Olsaydı Neleri Değiştirmek İsterdiniz Kompozisyon Örneği

Sıkça karşılaştığımız bir soru olan Elinizde Sihirli Bir Güç Olsaydı Neleri Değiştirmek İsterdiniz Kompozisyon Örneği ile ilgili kompozisyon örneği hazırladık. Umarım sizler için faydalı olur.

Sihirli Güç Kompozisyon Örneği 

Hepimizin hayalleri vardır bu yaşamda. Kimisini hemen gerçekleştirirken kimisi de öyle kolay kolay gerçekleşmez. Zaman ister. Bazı hayaller de vardır ki bunu gerçekleştirmek imkansız gibi. Peki elimizde bir sihirli güç olsaydı? Herhalde bazı şeyler daha kolay olurdu. 

Sihirli gücüm ile çevremde gördüğüm bir çok yanlışlığı değiştirmek isterdim. Herkesin kardeşçe yaşaması, herkesin mutlu olması için kullanırdım herhalde. Mesela işten çıkıp evine giden bir babanın çocuklarına götürmesi için türlü türlü meyveler isterdim. Ya da borcu olan birinin tüm borcunu kapatır, onu bir sıkıntıdan kurtarırdim. Yoksul insanlara yardım eden anlaşmazlık, kavga olduğu da insanları barıstırıdım. Sihirli değmeyin ne kadar guçlu olduğu da önemli benim için. Mesela kurak bir tarlayı yemyeşil yapabilsem çok güzel olurdu. Ya da evimizin arkasındaki bos araziye kocaman bir çocuk parkı yapsam...  Tüm bunları yaparken herde en çok korkacagim şey sihirli değneğimi kaybetmek olurdu. Kaybolmasın diye de bir şeyler dilerdim galiba. 

Aslinda bakarsanız ailem yanımda sevdigim arkadaşlarım var, sağlığım yerinde benim için en güzel şey bu olsa gerek. En önemli sihirli güç huzur olsa gerek. Bu yüzden ben ailedeki huzuru sağlamaya çalışalım. 

Site içerisi de bir çok konuda Kompozisyon Örneği Kompozisyon Örneği yer almaktadır. Onları da inceleyebilirsiniz. Yorumlarınız bizim için çok önemlidir. 


7 Yorum