İletişim Formu

Nelere Sahip Olmak İsterdiniz Kompozisyon Örneği

Bu yazımızda Nelere Sahip Olmak İsterdiniz Kompozisyon Örneği hazırladık. Sizlere fikir vermesi açısından faydalı olacağını umuyorum.



İnsanoğlu pek de doyum bilmeyen bir canlıdır. Her şeye sahip olmak ister. Çok az kişi vardır elindeki ile yetinmeyi bilen. Her zaman daha fazlasını ister. Eminim ki daha önceleri de bu sorunun cevabını çok aramışsınızdır. 

Ben nelere sahip olmak istediğimden ziyade öncelikle neye sahip olduğunu iyi kavrar ondan sonra da şükrederim. Mesela sağlığım sıhhatim yerinde ise sağlığa sahip olduğum için şükrederim annem babam sağ ise bir ailem olduğu için şükrederim. Esasında benim sahip olmak istediğim en kıymetli şeyler bunlardır. Tabii ki de sağlık bunların en başında gelir. Bunların dışında çok param olsun isterdim. Böylece insanlara daha çok yardım etme imkanı bulur darda kalan insanları korurdum. Şu an elimdeki imkanlarla bu dediklerimi bir yere kadar yapabiliyorum. Bunların dışında iyi arkadaşlarım olmasına rağmen daha çok iyi arkadaşlarımın olmasını isterdim. Ayrıca hayal ettiğim işi yapmayı da çok isterim. 

Dediğim gibi her şeyden önce bir şeylere sahip olmaktan ziyade elinizde olanlara şükredip bitirmeyi bilmelisiniz.

Yazımızı beğenmişsinizdir umarım. Başka kompozisyon örneğikompozisyon örneği için diğer yazılarımıza bakabilirsiniz.

0 Yorum