İletişim Formu

Dünyayı Hayal Gücü Döndürür Kompozisyon Örneği

Dünyayı Hayal Gücü Döndürür Kompozisyon Örneği 

Dünyayı Hayal Gücü Döndürür Kompozisyon Örneği 

Ünlü şair Yahya Kemal Beyatlı "insan hayal ettiği müddetçe yaşar." der. Hayal etmek insanın ufkunu açar ve yaşam için gerekli olan motivasyonu sağlar. 

Her gün birbirinden farklı ve ulaşılması birbirinden zor olan hayaller kurarız. Kimimiz iyi bir iş hayali kurarken kimimiz bir futbol takımında oynadığımızı hayal ederiz. Bazılarımız da kendini bir uzay aracından Mars'a giderken hayal eder. Bazı hayalleri çok ulaşılmaz olarak görebilirsiniz. Ama unutmamak gerekir ki imkansız denilen hayallerin bir çoğu günümüzde gerçek olmuştur. Mesela Ay'a yolculuk kitabı yayınlandığında bu fikrin imkansız olduğu söyleniyordu. Lakin günümüzde hem aya hem de Mars'a ve diğer gezegenlere ulaşım sağlanabiliyor. Bunun dışında mesela cep telefonları. Bundan yüz yıl öncesinde bu teknolojiden bahsetseniz hayalini kursanız belki de sizlere güleceklerdi. Ama bugün gelinen noktaya bakıldığında hayal kurmanın aslında sınırı olmadığını gösteriyor. 

Her zaman hayal kuralım. İlla da gerçekleşmesi gerekmez. Hayal kurmak bizi mutlu etmeli. Mutlu olduğumuz zaman hayallerimiz gerçekleşme de bile büyük hayal kırıklıkları yaşamayız.

0 Yorum