İletişim Formu

Daha güzel bir yaşam İçin neler yapabiliriz Kompozisyon Örneği

Daha güzel bir yaşam İçin neler yapabiliriz Kompozisyon Örneği

Daha güzel bir yaşam İçin neler yapabiliriz Kompozisyon Örneği

Her insan hayatta huzurlu, mutlu ve rahat bir şekilde yaşamak ister. İnsan hangi ortama girerse girsin öncelikli olarak huzuruna ve rahatına bakar. Huzuru ve rahatı olan bir insan mutlu olur. 

Peki daha güzel bir yaşam için neler yapılabilir. Aslında hepimiz bunun için mücadele vermekteyiz. Mesela daha güzel bir yaşam için aile içinde huzurun olması gerekir. Aile içerisinde huzur varsa aile mutlu olur. Daha güzel ve istediğimiz mesleği yapmak da güzel bir yaşam için önemlidir. İstediği işi yapan kişi mutlu olur. Bu mutluluğu da hayatına yansıtır. Hayatta her zaman güzel şeylerle karşılaşıyoruz. Bazı acı durumlarla da karşılaşabiliriz. Fakat mutlu bir yaşam istiyorsak iyimser olmalıyız. Şükretmesini bilerek sabırlı olmalıyız. Arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz. Kötü ve zararlı alışkanlıklardan, toplumda hoş olmayan davranışlardan uzak durmalıyız. Böylece daha mutlu bir yaşama sahip oluruz.

Her ne olursa olsun hayata pozitif bakalım. Mücadele edelim, başkalarının emirleri ile değil kendi isteklerimizle yaşayalım. Bizi mutlu edecek hobilerimiz olsun. Doğaya çıkalım, balık tutalım. Bu örnekleri daha da çoğaltmak mümkün. Böylece çok mutlu oluruz.




0 Yorum