İletişim Formu

Kitap Sevgisi Sevgilerin En Güzelidir Kompozisyon Örneği

Kitap Sevgisi Sevgilerin En Güzelidir Kompozisyon Örneği 


Kitap Sevgisi Sevgilerin En Güzelidir Kompozisyon Örneği 

Çevremize şöyle bir baktığımızda birçok şeyi sevdiğimizi fark ederiz. Kimimiz doğayı çok sever kimimiz evini çok sever kimimiz de eşyalarını çok sever. Ben ise şöyle bir çevrme baktığımda kitapları çok sevdiğimi görürüm. Bu yüzdendir ki kitap sevgisi sevgilerin en güzelidir sözüne gönülden inanıyorum.

Herkeste olduğu gibi bende de kitapların yeri ayrı bir öneme sahiptir. Evimin baş köşesinde en kıymetli misafir gibidir. Kitapları olan sevgim sadece onların kapakları ya da varlıkları değil onların içindeki birbirinden güzel ve farklı dünyalardır. Hangi kitabın içini açarsam açayım beni farklı bir dünya, farklı karakterler farklı zamanlar karşılar. Kitabı okuduğum süre boyunca o zaman da o mekanda kahramanla beraber ben de yaşarım. Çoğu zaman kitap bitse dahi ben hala o evrenin içerisindeyimdir. Kitaplar insanlar gibi değildir. Kitap sevgisi koşulsuz amasız fakatsız bir sevgidir. Kitaplar sizlerden bir çıkar beklemez. Sizlerin dünyasini aydınlatır yol gösterir. Bu nedeni nedir ki kitap sevgisi benim İçin çok önemlidir.

Sizler de kitapların dünyasında daima yolculuğa çıkın. Kitap okumayı alışkanlık haline getirin. O zaman fark edeceksiniz ki en güzel sevgi kitap sevgisidir.




0 Yorum