İletişim Formu

Paylaşmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

Paylaşmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

Paylaşmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

Bu yazımızda paylaşmak İle alakalı kompozisyon örneği yazacağız. Kompozisyon yazarken mutlaka kağıt düzenine dikkat etmeli, yazım kurallarına uymalıyız. Ayrıca fikir yazısı yazdığımız İçin giriş gelişme ve sonuç bölümlerine de uymamız gerekir. Hadi kısa bir paylaşmak konulu kompozisyon Yazalım.

Paylaşmak Kompozisyon

Paylaşmak gerek maddi gerekse de manevi olarak sahip olduklarımızı başkaları İle kullanmaktır. Değerlerimiz içerisinde çok önemli bir yere sahip olan paylaşmak, bizlere insan olduğumuzu hatırlatır. 

Paylaşmak deyince aklımıza ilk önce paramızı, eşyamızı, yemeğimizi paylaşmak gelebilir. Lakin paylaşmak bunların da ötesinde çok yüce bir davranıştır. Karşı tarafa sevgi göstermek sevgiyi paylaşmaktır, merhamet etmek, merhameti paylaşmaktır, zor gününde yanında olmak, acıyı paylaşmaktır. Kısacası paylaşmak hayatımızın her anında olması gereken bir davranıştır. 

İnsan her şeyi ile kendine yetebilen bir canlı değildir. Daima başka insanların yardımına ihtiyaç duyar. Sosyal bir varlık olan insanoğlu bu yardım duyma dürtüsü İle paylaşma olgusunu geliştirir. Kendi elinde olan bir şeyi başkası İle paylaştığında, başkası da kendinde olanı onunla paylaşır. Böylece her ikisi de b,r şeylere sahip olur. Ayrıca paylaşmak insanlar arasındaki ilişkileri, birlik ve beraberliği daha da pekiştirir. İnsanlar arasındaki sevgiyi artırır.

Daima elimizde olanları başkaları İle paylaşalım. Unutmamak gerekir ki paylaştıkça elimizdekileri daha da çoğalır. Paylaştıkça birbirimize olan bağlılığımız daha da artar. Bizler bu ülkenin insanları olarak atalarımızdan da gördüğümüz gibi elimizde bir lokma ekmek dahi olsa bunu paylaşmasını bilmeliyiz.


0 Yorum