İletişim Formu

Kitapsız Hayat Kör Sağır Dilsiz Yaşamaktır Kompozisyon Örneği

Kitapsız Hayat Kör Sağır Dilsiz Yaşamaktır Kompozisyon Örneği

Kitapsız Hayat Kör Sağır Dilsiz Yaşamaktır Kompozisyon Örneği

Kitap sadece kapağı olan kağıttan oluşmuş bir eşya değildir. Kitap içerisinde kocaman bir dünyayı, geçmişi ve geleceği ile tüm yaşamı avuçları içine alan ve duyguların ve fikirlerin yazıldığı eserlerdir.

Kitap insana hayat öğretir. Yeri gelir onun gözleri olur her şeyi ona gösterir yeri gelir kulağı olur her şeyi duyar öğrenir yeri gelir onun dili olur duygularını fikirlerini açığa çıkarır. nasıl organlarımız sayesinde hayatı daha rahat anlayabiliyorsak ve yaşayabiliyorsak kitaplarda hayatın rahat anlayabilmemizi ve rahat yaşayabilmemizi sağlar. kitapların olmadığı bir dünyada insanın hayatı anlaması ve algılaması çok zor olur. Kitaplar hayatımıza bir mana ve eşsiz güzellikte tatlar katar. Kitabı hayatına sokmayan bir kişi bu güzelliklerden mahrum kalır. hayattan yeteri kadar zevk ve neşe alamaz. hayatında her zaman bir şeylerin eksikliğini hisseder.

İnsanları, doğayı, hayatı daha iyi görmek; güzelliklerinlerin farkına daha iyi varmak, geçmişin değerlerine ve bilgi birikimine sahip çıkmak için kitap okuyalım. Kitapların olmadığı bir hayat insan ömrünün boş ve anlamsız geçtiği bir hayattır.

0 Yorum