İletişim Formu

Baca Eğri Olsa da Dumanı Doğru Çıkar Kompozisyon Örneği

Baca Eğri Olsa da Dumanı Doğru Çıkar Kompozisyon Örneği

Baca Eğri Olsa da Dumanı Doğru Çıkar Kompozisyon Örneği

Karakter olarak iyi olan insanlar sağlam karekterli kişiler, hangi ortamda olurlarsa olsunlar özlerini asla bozmazlar. Hayatta her zaman bir duruşları vardır. 

Bazı insanlar İçin mayası sağlam derler. Bu insanların karakter özellikleri öylesine güzeldir ki ne olursa olsun doğruluktan, adaletten, güzel olandan şaşmazlar. Bazen çok bedeller ödemek zorunda kalsalar dahi çizgilerinden çıkmazlar. Mesela özünde temiz olan bir genç kötü arkadaş çevresine bir şekilde girse bile o kendini kötülükten, haksızlıktan, başkalarına ve kendine zarar vermekten kendisini korur. Siz bir ortamda olsanız ve size kötü bir alışkanlığa davet ettiklerinde tepkinizi en başta koymanız gerekir. Başkalarının sizi değil sizin başkalarını değiştirmeniz gerekir. Onurunuzdan, şerefinizden, karakterinizde asla taviz vermemelisiniz.

Doğruluğu, adaleti her zaman ön planda tutmalı ve karakterimizi korumalıyız. Hangi ortam da hang, şartta olursa olsun kendimize yakışanı yapmalı, karakterimizden de asla taviz vermemeliyiz. 

Baca Eğitim Olsa da Duman Doğru Çıkar Atasözünün Anlamı Nedir: Yaradılıştan iyi olan kişi ya da nesne, ne denli elverişsiz ortam içinde bulunursa bulunsun, niteliğini yitirmez.

Okumanın İnsan Hayatına Etkileri Kompozisyon Örneği

2 Yorum