İletişim Formu

Yerli Malı İle İlgili Kompozisyon Örneği

Yerli Malı İle İlgili Kompozisyon Örneği

Yerli Malı İle İlgili Kompozisyon Örneği

Yerli malı ülkemizde üretilen, kendi kaynaklarımızı kullanarak ürettiğimiz ürünlere denir. Yerli malı ürün kullanmak ülkemizin gelişmesine, üretimin daha da artmasına ve kendi markamızı oluşturmada önemli yere sahiptir. 

Yerli üretim sayesinde hem kendi çalışanlarımız hem de kendi kaynaklarımızı kullandığımızdan paramız ülkemizde kalır. Böylece üretim daha da artar, daha çok kişiye iş imkanı sunar ve ülke daha da gelişir. Yerli malı üretmek kadar, ürettiğimiz evimizde  kullandığımız ürünlerinde israf etmemek çok önemlidir. Kaynaklarımıza sahip çıkmalıyız. (Yeraltı ve yerüstü) 

Bir ürün alacağımız zaman tercihimiz yerli üretimde yana olmalıdır. Peki bunu nasıl anlayacağız. Yani aldığımız bir ürün yerli mi yoksa yabancımı nereden anlarız. Bunun yöntemi aslında çok basit. Bir ürün aldığınızda ürünün barkod kısmı olur. Uzunlu kısalı çizgiler vardır. O çizgilerin altında ise sayılar olur, işte o sayılara bakıp 868 ya da 869 yazanlar yerli üretim demektir. Ayrıca yerli üretim logosu da ürünün ambalajında yer almaktadır.

Bu ülke hepimizin. Ülkemizin daha da gelişmesini, üretimimizin daha da artmasını istiyorsak tarımda, temizlikte, elektronik de, kırtasiyede ve her alanda yerli üretim ürünleri tercih etmeliyiz. 

Kış mevsimi kompozisyon örneği



3 Yorum