İletişim Formu

Tatil İle İlgili Kompozisyon Örneği

Tatil İle İlgili Kompozisyon Örneği

Tatil İle İlgili Kompozisyon Örneği

Oldum olası severim tatilleri. Aslında okulu da severim. Ama tatil günleri benim için hep başka bir güzel olmuştur. Okul zamanı aklıma gelen bir çok şeyi tatil günlerine saklarım. Hele de tatil günleri havalar güzelse değmeyin o zaman keyfime.

Tatil günlerinin en sevdiğim yanı kuşkusuz saat 10.00’a kadar rahat rahat uyuyor olmak. Pek tembel biri değilim ama uyumayı çok severim. Tatil günleri de bu yüzden çok önemli. Tatil günlerinin bir başka güzel yanı ise günümü tamamen kendime ayırırım. Oyunlar oynar, gezer, keşifler yaparım. Ailem ile birlikte zaman geçirmeyi de severim. Her ne olursa olsun tatil günlerinde mutlaka kitap okurum. Kitap okumak benim için su içmek, uyumak gibi bir şey. Ve severek yaptığım bir iş. Tatil günlerinin bir avantajı ise arkadaşlarımızda tatil olması sebebi ile arkadaşlarıma giderim, onlar bize gelir ta da birlikte dışarıda oyunlar oynarız.



Okula gitmeyi, öğretmenlerimi çok seviyorum. Ama tatil benim için çok kıymetli. Düşününse ne akşama kadar ders yok, ödev yok :) Zamanınızı iyi değerlendirin. Tatillerde kaliteli etkinlikler yapın. Herkese iyi tatiller.

Yeni Yıl İle İlgili Kompozisyon


0 Yorum