İletişim Formu

Okulların Açılması İle İlgili Kompozisyon Örneği

Okulların Açılması İle İlgili Kompozisyon Örneği 

Okulların Açılması İle İlgili Kompozisyon Örneği 

Okulların açılması ile birlikte hepimizin içini bir mutluluk sardı. Uzun bir tatilden sonra tekrar okula dönecek olmanı sevinci anlatılamaz.

Okul sadece eğitim ve öğretim gördüğümüz yerden ibaret değildir. Okul aynı zamanda arkadaşlarımız da bir araya geldiğimiz çeşitli oyunlar oynadığımız farklı aktiviteler yaptığımız eğlenceli bir yerdir. Okullar tatil olduğunda nasıl mutluluk yaşıyorsak okuldan uzak kaldığımız zamanlarda okulu her zamankinden daha çok özlüyoruz. Okulların açılması ile birlikte beni en çok meraklandiran şeylerden birisi de acaba yeni arkadaşlar ve yeni öğretmenlerim olacak mı. Öğretmenlerimden giden ya da arkadaşlarımdan gidenler olursa bu beni çok üzecektir. Okullar açılınca ilk gün benim için çok önemlidir. Akşamdan erkenden yatar Bir an önce sabah olmasını beklerim. Sabah olunca da hemen kahvaltımı bile doğru düzgün yapmadan okulun yolunu tutarım. Hele ki arkadaşlarımın hepsi gelmişse ilk gün oynadığım oyunların tarifi mümkün değildir.

Okul bende hep güzel anılar bırakmıştır. Bu nedenle de ki okulların açılması beni mutlu eder. Eminim ki benim yaşadığım mutluluğu siz de yaşıyorsunuzdur.






0 Yorum