İletişim Formu

Bütün Mutluluklar Çalışmaya ve Cesarete Bağlıdır Kompozisyon Örneği

Bütün Mutluluklar Çalışmaya ve Cesarete Bağlıdır Kompozisyon Örneği

Bütün Mutluluklar Çalışmaya ve Cesarete Bağlıdır Kompozisyon ÖrneğiKompozisyon Örneği

Çalışmak ve cesaret hiç kuşkusuz beraberinde mutluluğu getirir. Cesaret ve çalışmak bir kişide birleşince aşamayacağı zorluk yoktur.

İnsanlar bu dünyada ömürleri boyunca mutluluk için çalışırlar. Attıkları her adımın, aldıkları her kararın onlara mutluluk getirmesini isterler. Öyle ki iyi bir dilekte bulunduğumuzda ya da el açıp Allah'a dua ettiğimizde mutlaka hem kendimiz için hem de diğer insanlar için mutluluk isteriz. Peki mutluluk tek başına gelir mi? Elbette hayır. Mutluluğu elde etmek istiyorsak çaba göstermeli, emek vermedi ve gerektiğinde cesaretli olup doğru kararlar almalıyız. Çalışmak sadece bir iş yapmak olarak düşünmemek gerekir. Ailenin huzuru için mücadele etmek, karşı tarafı anlamak için çaba sarf etmek, dürüst olmak için koşturmak hepsi çalışmakla olur. Bazen çok çalıştığınızda bir şeyleri elde edemeyebilirsiniz. Pes etmeden cesaretli davranarak sorumluluklar alıp mutluluğu elde edebiliriz. Zaten geçmişte mutlu olan insanların hayatlarına baktığımızda çok çalıştıklarını ve cesaret sahibi insan olduklarını görmekteyiz.

Kısacası çalışmak bizleri mutluluğa götürür. Bu nedenledir ki oturduğumuz yerde mutluluğu aramak yerine çok çalışmalı ve cesaret sahip olmalıyız.


0 Yorum